Aanleg & onderhoud

HomeWat wij doenAanleg & onderhoud

Aanleg


Voor de aanleg van uw tuin is inzicht nodig. Onze vakbekwame hoveniers zijn op de hoogte van nieuwste tuintrends en kunnen uw wensen nauwlettend vertalen naar een prachtig aangelegde tuin. Dat doen zij met enthousiasme en professionaliteit.

Wij maken gebruik van de beste materialen en houden daarbij uiteraard rekening met uw budget. Wij leveren onder meer keramiek, gebakken materiaal en duurzaam hout. Ook planten van topkwaliteit behoren tot ons assortiment.

Tijdens de aanlegfase kunt u rekenen op een professionele, transparante houding van onze kant. Uw tevredenheid is immers de graadmeter van ons succes.

Bekijk onze projecten


Onderhoud

Als liefhebbers van planten en bloemen houden wij bovenal van groei. Om die reden is het onderhouden van uw tuin een heuse passie voor ons. Die passie betaalt zich ruimschoots terug, ook voor u.

Dankzij onze onderhoudswerkzaamheden kunt u namelijk zorgeloos genieten van uw droomtuin. Wij zien erop toe dat uw tuin een plek wordt waar u tot rust komt en volop kunt ontspannen.

Vier seizoenen lang

Wij hebben diepgaande kennis van het gedrag van flora in de vier seizoenen. Hierdoor kunnen wij het onderhoud van uw bomen, struiken, planten, bloemen en gazon nauwlettend optimaliseren en afstemmen op het jaargetijde. Ook bemesten, onkruidbestrijding en een heldere vijver behoren vanzelfsprekend tot ons onderhoudspakket.

Wij verrichten alle onderhoudswerkzaamheden in nauw overleg met u.

Gladheidsbestrijding

Tijdens de winter kan gladheid een probleem zijn, ook op uw binnenterrein. Dat is niet alleen vervelend, maar ook gevaarlijk. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Wat het bestrijden van gladheid betreft, zien wij als hoveniersbedrijf de taak om gladheid te voorkomen en bestrijden.

Voor u is het verhelpen van gladheid op uw terrein een tijdrovende en bovendien lastige klus. Door ons voor u te laten strooien op wegen, parkeerplaatsen en looppaden, kunt u zorgeloos genieten van uw terrein, zonder bang te zijn om uit te glijden en uzelf te bezeren.

Ook wanneer het sneeuwt zorgen wij voor een adequate oplossing. Dit doen wij middels borstels en sneeuwschuivers, opgevolgd door een laag strooizout. Veilig, handig en efficiënt!

 

Informeer naar de mogelijkheden