Ontwerpbureau

HomeWat wij doenOntwerpbureau

Uw wens vormt de basis van ons ontwerp

Ons motto: ‘Alles begint met een goed plan’. Uw tuin is een verlengstuk van uw woonhuis. U wilt hierin kunnen genieten door uit te rusten, of juist activiteiten te ondernemen. Daarom moet een tuin aansluiten bij uw wensen.

Een succesvol tuinontwerp heeft alles te maken met het optimaal opdelen van de beschikbare ruimte in aansluiting op uw wensen. We houden hierbij rekening met uw wensen en eisen, uw budget, de stijl van uw huis -zowel binnen als buiten-, technische oplossingen en de laatste trends en ontwikkelingen.


Bekijk onze projecten

Oriëntatie

Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs voor een oriënterend gesprek. Hierin krijgt u de ruimte om uw wensen kenbaar te maken zodat wij, met uw wensen als basis, u gericht kunnen adviseren. Om direct te weten waar u aan toe bent: Wij hanteren een tarief van € 1,25,- per m2 voor het maken van een compleet ontwerp. Uiteraard is het oriënterende gesprek gratis.

Ontwerp

Wanneer gereed, wordt het ontwerp aan u gepresenteerd met de bijbehorende 3D visualisaties. Vervolgens wordt het ontwerp besproken en uw commentaar verwerkt. Zodra het ontwerp als definitief door u wordt aangegeven wordt u voorzien van een gewijzigde en vrijblijvende offerte. Wanneer u besluit de tuin door Herweijer TUINTECHNIEK aan te laten leggen, dan krijgt u de kosten van het ontwerp terug.


Tevens voeren wij ook andere advieswerkzaamheden uit. Onder andere het opstellen van onderhoudsplannen voor uw bestaande tuin, bemestingsplannen en technische tekeningen.

 

Informeer naar de mogelijkheden