HomeProjectenMaatwerk overkapping

Maatwerk overkapping

Het verhaal achter een foto is minstens net zo belangrijk als de foto zelf. De klant die inmiddels heel veel plezier heeft van deze schuur met overkapping kwam met een rijk geïllustreerde folder naar ons bedrijf. Meneer had een mooie blokhut annex overkapping gezien met een diagonale plaatsing van de dubbele toegangsdeur.

Dit exemplaar wilde meneer graag door ons laten plaatsen, maar dan graag in gespiegelde vorm. Tja, en dan moet je eerlijk zijn. ‘Wij zijn niet zo weg van dit soort blokhutten’, zei ik. ‘De kwaliteit laat vaak te wensen over en het goedkope vurenhout werkt zo erg dat deuren en ramen soms niet eens meer opengaan’. Maar, we kunnen u wel helpen’. Meneer was zichtbaar opgelucht.

We hebben een 3-D schets gemaakt van deze overkapping en meneer was verbaasd dat de prijs slechts 20% hoger was dan van de blokhut. De wanden hebben we op onze werkplaats voorgefabriceerd, vervolgens was in enkele dagen deze prachtige schuur met overkapping opgebouwd. 100% maatwerk dus. We zijn er goed in…

Lees meer
Datum 09-00-2017

Offerte opvragen