HomeProjectenRobuuste en onderhoudsarme loungetuin

Robuuste en onderhoudsarme loungetuin

Daar ga je dan als hovenier. Een klant komt met de boodschap: ‘Wij houden niet van tuinieren, hebben een nieuwe woning gekocht met een tuin, maar willen daar geen werk aan hebben. Het liefst veel tegels en een overkapping’….

Ook dan gaan we aan de slag. We mailden een eerste ontwerp (waar we stiekem toch wat groen in hadden gestopt) en er was direct een enthousiaste ‘klik’. Na een paar aanpassingen van het ontwerp mochten we ook de offerte verzorgen wat resulteerde in een leuke opdracht.

Een niet al te grote tuin met kerkamische tegels t.b.v. de terassen, houtlook stroken voor de paden, een (vooraf) op kleur gemaakte schutting, een knusse overkapping, een gezellig bankje en toch een mooie groene afwerking.

Doordat de tuin slechts 8 meter diep is oogt het al snel klein. Echter, door een paar ontwerptechnische trucs toe te passen lijkt het groter dan het is. 2 pergola’s op de zichtas, het toepassen van haagjes in de lengterichting en de effecten met de 2 soorten tegels dragen hier enorm aan bij.

Geen standaard tuin, maar wederom een uniek project waar zowel wij als de klant van hebben genoten en… nog elke dag genieten.

Lees meer
Datum 25-00-2017

Offerte opvragen