HomeProjectenVijvertuin

Vijvertuin

De renovatie van deze flinke achtertuin was niet zomaar een 1-2 tje.. Het ontwerp is een voortzetting van de door een gerenommeerde Flakkeese architect gemaakte basis. Een schitterende spiegelvijver vormt de basis van de tuin, die aansluit op het overdekte terras. De beplanting is aangepast en past nu helemaal in de stijl van deze strakke tuin.

We kregen inmiddels diverse vragen over de tegels die zijn verwerkt. Dit zijn keramische tegels. Ze worden verwerkt in een speciale ondergrond en vervolgens netjes afgevoegd. Groot voordeel van deze tegels is dat ze 100% krasvast en kleurvast zijn. 

Daar alles naar grote tevredenheid van de klant was uitgevoerd mochten we enkele maanden na de oplevering van de achtertuin ook de voortuin aanpakken. De harde elementen zoals bestrating en bloembakken zijn intact gebleven. Ook grotere bomen en struiken zijn blijven staan. Echter, het in de achtertuin neergezette thema is vooral in de beplanting terug te zien. Een mooi geheel.

Over de ontwerpfase hebben we best even gedaan, maar het resultaat is na goede afwegingen altijd beter. Het is echt een heerlijk kindvriendelijke tuin geworden, met strakke lijnen, en een steeds terugkerend thema van kleuren en vormen. Een toffe tuin met veel gebruiksgemak

Lees meer
Datum 25-00-2017

Offerte opvragen